De werkzaamheden aan de C. Missetstraat die op 12 april zouden starten met het aanleggen van een tijdelijke weg, zijn uitgesteld naar 28 april (de dag na Koningsdag). Reden hiervoor is dat de aanbesteding meer tijd in beslag nam. Om voldoende tijd te behouden voor een goede voorbereiding van de werkzaamheden is besloten de startdatum naar achteren te verplaatsen.

Om op 28 april te kunnen starten zijn wel wat kleine voorbereidingen gestart, zoals het verwijderen van straatmeubilair in de route van de tijdelijke weg. Voor 28 april worden ook de twee bomen gekapt om ruimte te maken te maken voor de noodzakelijke omleiding via de tijdelijke weg en voor de nieuwe inrichting van het gebied.

Geen gevolgen voor einddatum

De vertraagde start heeft geen gevolgen voor de einddatum van 1 augustus 2021 en ook niet voor een goede afstemming met de werkzaamheden aan de Europaweg.

Wij staan u graag te woord bij vragen

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij Albert Gerritsen van gemeente Doetinchem, bereikbaar via 06-51264834 of per email; a.gerritsen@doetinchem.nl.

Blijf op de hoogte en bekijk de omrijroutes

Wilt u meer weten over het gehele project en de omrijroutes? Kijk dan op www.stadslabdoetinchem.nl, klik op ‘projecten’ en vervolgens op ‘Totaalplan Oude IJssel’. Ook bent u van harte welkom op dinsdagen in de Walmolen (IJsselkade 30). Hier kunt u het plan inzien en een toelichting krijgen. We houden ons hierbij uiteraard aan de coronarichtlijnen van het RIVM. Zo kunnen er maar een beperkt aantal mensen naar binnen. Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Maak dan een afspraak met projectleider Albert Gerritsen via de hierboven genoemde contactgegevens.