De afgelopen tijd is gewerkt aan de voorbereiding voor de aanbesteding van de werkzaamheden aan de Terborgseweg. Begin mei is de aanbestedingsprocedure voor de werkzaamheden aan de Terborgseweg gestart en op 18 juni wordt bekend welke aannemer het werk voor de gemeente gaat uitvoeren. Op woensdag 20 juni bent u van harte welkom tijdens een inloopavond die plaatsvindt op het stadhuis.

Inloopavond op 20 juni
Op woensdagavond 20 juni organiseren de aannemer en de gemeente een vrije inloopavond. Deze vindt plaats op het stadhuis tussen 19.00 en 21.00 uur. Tijdens deze inloopavond krijgt u een toelichting op het ontwerp en de planning. Ook kunnen wij met u in overleg om de planning zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen voor zover dat mogelijk is. Daarna wordt de fasering en planning van de werkzaamheden definitief.

Inrichting Raadhuisstraat
Binnen het project Terborgseweg wordt ook de inrichting van het kruispunt Terborgseweg – Raadhuisstraat meegenomen. Dit betekent dat de Raadhuisstraat vanaf de voetgangersoversteek ‘Nieuwstad’ aangepakt wordt, zodat dit deel aansluit op de al uitgevoerde reconstructie tussen de Nieuwstad en Houtkampstraat.

Kunt u er niet bij zijn?
Kunt u niet bij de inloopavond aanwezig zijn, maar bent u wel benieuwd naar de plannen? Alle informatie die wordt gepresenteerd tijdens de inloopavond is na 20 juni ook te vinden op www.doetinchem.nl/toekomstterborgseweg.