Het StadsLAB opent de deuren weer per 1 juni. De afgelopen maanden was het StadsLAB gesloten in verband met de corona-crisis.

Vanaf dinsdag 2 juni kun je weer bij het StadsLAB terecht met vragen of ideeën voor de binnenstad. Ook kun je in het StadsLAB de plannen voor het gebied rondom de Oude IJssel bekijken.

Uiteraard zorgen we dat een bezoek aan het StadsLAB veilig kan en houden we rekening met de coronarichtlijnen. We vragen bezoekers om bij klachten (verkoudheid, koorts, hoesten, etc.) niet te komen. Wil je zeker zijn dat er plek is, maak dan een afspraak met Albert Gerritsen of Frederike Jager via a.gerritsen@doetinchem.nl of f.jager@doetinchem.nl of neem telefonisch contact op met de gemeente: 0314-377377 en vraag naar Albert of Frederike. Maximaal 1 persoon per afspraak, tenzij het gezinsleden zijn. Er zijn twee ruimtes in het StadsLAB, dus er worden maximaal twee afspraken tegelijk gepland. Binnenlopen zonder afspraak kan alleen als het maximum van twee bezoekers nog niet is bereikt.

Het StadsLAB is elke dinsdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur en bevindt zich in de Walmolen (IJsselkade 30).