Boliestraat
Saamhorigheid heeft de Boliestraat in Doetinchem gemaakt tot wat het nu is: een intieme, authentieke winkelstraat met een chic karakter. Het geheim? De inzet en ondernemingsdrang van de winkeliers en de pandeigenaren. Zij hebben door de jaren heen altijd samen gezorgd voor activiteiten, innovatie en sfeer.

En dat zie je meteen als je de smalle Boliestraat inloopt. In de zomer zorgen de ondernemers voor kleurige bloemen, in de winter voor sfeervolle lichtbollen met een ouderwets gemoedelijke dorpsmentaliteit. Dat maakt een bezoekje aan onder andere de diverse speciaalzaken en het Joods Monument tot een knusse ervaring. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de straat, dan kun je terecht op de Facebookpagina Boliestraat die door de ondernemers zelf wordt bijgehouden.

Heezenstraatjes
Ook in de Heezenstraatjes slaan de ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente de handen ineen en heeft dit gezorgd tot aanschaf van schitterende bloembakken in de vorm van Hanging Baskets. Deze blijven het hele jaar mooi groen. Ook in de winter vanwege de winterbeplanting. Daarnaast organiseren de ondernemers meerdere activiteiten om de Heezenstraatjes op de kaart te zetten. Denk aan de speciale statafels die op de koopzondagen buiten worden geplaatst  en de opzet van de Facebookpagina Deheezenstraatjes.

Kortom, het is goed vertoeven in de Boliestraat en in de Heezenstraatjes