Door wegwerkzaamheden is de C. Missetstraat tussen de Walmolen (IJsselkade) en de nieuwe doorsteek (tussen Gaswal en Kapoeniestraat) tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De afsluiting duurt uiterlijk tot eind november 2021. Omrijden kan via de Terborgseweg – J.F. Kennedylaan of de Bedrijvenweg.

Omleidingsroute C Missetstraat tot eind november 2021

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Bereikbaarheid binnenstad voor bezoekers, bewoners en ondernemers

De binnenstad is voor bezoekers bereikbaar. Dat blijft zo tijdens de werkzaamheden. Voor alle bewoners en ondernemers geldt dat de binnenstad bereikbaar blijft via de doorsteek bij de Gaswal (naar de Kapoeniestraat) en de Prinsenhof.

  • De doorsteek bij de Gaswal is te bereiken via de Europaweg
  • De Prinsenhof is te bereiken via de Terborgseweg/Raadhuisstraat – IJsselkade.

Ook de parkeerterreinen en parkeergarages blijven bereikbaar:

  • De Varkensweide is bereikbaar via de Europaweg
  • Wei van Ome Karel, parkeerplaats bij het stadhuis en de Catharinagarage zijn bereikbaar via de Terborgseweg of via de Raadhuisstraat
  • De Mediamarktgarage en Amphiongarage zijn via de Europaweg, Keppelseweg of Hofstraat te bereiken.

Bereikbaarheid binnenstad voor vrachtverkeer

De binnenstad is en blijft bereikbaar voor bevoorradend verkeer. Alleen de C. Missetstraat kan niet langer gebruikt worden om vanaf de Europaweg naar de oostzijde van de binnenstad te komen.

  • De westzijde van de binnenstad is bereikbaar via de Europaweg (afslag ‘centrum’ op de A18).
  • De oostzijde van de binnenstad is bereikbaar via de Terborgseweg (afslag ‘Doetinchem Oost’ op de A18) of via de Bedrijvenweg (afslag ‘centrum’ op de A18).

Bereikbaarheid bedrijventerreinen voor vrachtverkeer

De bedrijventerreinen zijn bereikbaar. Voor vrachtwagens gelden dezelfde routes als voor autoverkeer. De verbinding tussen de oostelijke- en westelijke bedrijventerreinen loopt via de Liemersweg-Europaweg-Bedrijvenweg.

Vrachtwagenverbod

Na de herinrichting van de weg wordt een vrachtwagenverbod ingesteld voor het deel van de C. Missetstraat tussen de doorsteek naar de Kapoeniestraat en de IJsselkade. De route Liemersweg-Europaweg-Bedrijvenweg wordt dan de permanente route voor vrachtverkeer. Na de herinrichting van de weg is het verbod direct van kracht.