Een begin van een nieuw jaar: tijd om nieuwe inspiratie op te doen in de winkels, horecagelegenheden en cultuurorganisaties. Doetinchem staat daarom in de maand februari in het teken van nieuwe dingen ontdekken. Onderdeel van de Lekker. Doetinchem themamaand is een tweedaags Ontdek-Event op zaterdag 23 en koopzondag 24 februari in de binnenstad.

De hele maand februari kun je nieuwe dingen ontdekken. Er zijn nieuwe collecties in de winkels, er liggen nieuwe producten in de schappen en er staan heerlijke nieuwe gerechten op de menukaarten. Ook zijn er verrassende workshops en programma’s in het theater, museum of de bioscoop te ontdekken in de binnenstad. Tijdens het Ontdek-Event kunnen bezoekers zien, voelen, proeven en beleven.

Zien, voelen, proeven en beleven
Op zaterdag 23 en koopzondag 24 februari krijgen nieuwe snufjes een podium in de binnenstad. Voor verschillende winkellocaties en op het Simonsplein zijn demonstraties te bezichtigen en te beluisteren. Bezoekers krijgen bij een aantal winkels de gelegenheid om producten gratis uit te proberen, meer achtergrondinformatie te ontvangen en de toepassingsmogelijkheden te ervaren. Tijdens de ontdekkingstocht door de stad kunnen bezoekers van de binnenstad diverse smakelijke hapjes proeven, bereid door de Doetinchemse horecabedrijven.

Kijk voor meer informatie op de website van Lekker. Doetinchem.