Doetinchemse chef-koks delen hun geheime wild-tip

Doetinchem staat in de maand november in het teken van lekker wild proeven. In dit seizoen van vallende herfstbladeren en stormachtige dagen is het dé tijd voor culinair genieten van wild. Diverse Doetinchemse restaurants hebben smakelijke en bijzondere wildgerechten op het menu staan.

Ontdek het geheim van Doetinchemse chef-koks
De horeca in Doetinchem, sinds jaren een van de sterkste en meest toonaangevende in de regio, gaat nog een stap verder als het gaat om gastvrijheid en het delen van kennis en culinaire passie; een aantal Doetinchemse chef-koks laten liefhebbers van wild via video’s letterlijk een kijkje in hun keuken nemen en ontdekken wat hun geheim is bij het bereiden van de meest smakelijke wildgerechten. De video’s worden in de tweede week van november gepubliceerd op de social media en website van Lekker. Doetinchem.

Zien, proeven en beleven in het centrum van Doetinchem
Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is een ‘Let’s go Wild actie’. Op enkele dagen in november worden bezoekers van de binnenstad in de winkelstraten verrast met lekkere wildhapjes en ontvangen ze een Let’s Go Wild voucher voor een gewild extraatje bij deelnemende restaurants in het centrum van Doetinchem.

Meer informatie over Lekker wild proeven en de deelnemende restaurants op www.lkkrdoetinchem.nl.