De Terborgseweg krijgt steeds meer vorm. De afgelopen weken is de kruising Raadhuisstraat-IJsselkade-Terborgseweg vernieuwd en is de aansluiting van de Terborgseweg met de Plantenstraat aangepakt. Momenteel wordt er nog gewerkt tussen de Melkweg en de Emmastraat. De werkzaamheden verlopen zoals gepland en daarmee is de weg deze zomer gereed.

Tijdelijk eenrichtingsverkeer via parallelwegAankondiging werkzaamheden Terborgseweg
Tussen maandag 11 maart en vrijdag 10 mei wordt er gewerkt aan de Terborgseweg, tussen Melkweg en Emmastraat. Het riool wordt hier vervangen en het wegdek vernieuwd. Verkeer in de richting van het centrum kan gebruik maken van de parallelweg die van een tijdelijke verharding wordt voorzien. De Melkweg en de Stationsstraat zijn gedurende deze werkzaamheden tijdelijk doodlopende wegen. De winkels aan de Terborgseweg blijven bereikbaar! Volg hiervoor de omleidingsborden ter plaatse.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden aan de Terborgseweg, vindt u op www. doetinchem.nl/terborgseweg. Heb je vragen over de uitvoering van de werkzaamheden? Dan kun je terecht bij Inge Bruggink. Je bereikt haar op telefoonnummer 06-10 29 90 59 of via i.bruggink@dusseldorp.nu.