Tip voor de decemberfeestmaand: Interactieve tour door de sfeervolle Winterwonderstad Doetinchem

Het centrum van Doetinchem is de gehele maand december en tijdens de kerstvakantie omgetoverd tot LKKR Winterwonderstad. Onderdeel van de sfeervolle Winterwonderstad is een interactieve tour langs Winterwonderstad-etalages in de binnenstad van koopzondag 9 december tot en met 6 januari. Een leuke activiteit voor kinderen en hun ouders in december en in de kerstvakantie.

Push the Button Tour!
Voor vijf etalages verdeeld over verschillende locaties in de stad staat een grote rode button. Met een druk op de knop komen de etalage ‘tot leven’ waardoor bezoekers in de binnenstad verrast worden door een interactief winterwonderstad tafereel. De winkels waar de etalages zijn ingericht zijn Artide in de Waterstraat, Schlössermode in de Catharinastraat, Het Lederwarenhuis in de Heezenstraat, Hema in de Hamburgerstraat en de etalage naast Primera in de Raadhuisstraat.

Loop de tour en maak kans op een cadeaubon
In de vijf winkels zijn Push the Button Tourkaartjes te verkrijgen met leuke kijk- en luistervragen waarbij je tegen bij het insturen van de antwoorden kans maakt op
cadeaubonnen te besteden bij Lunchroom Met Liefde by Robert, Boliestraat 37 in Doetinchem.

Vijf koopzondagen in december
In december zijn de winkels in de binnenstad van Doetinchem alle vijf zondagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Tijdens koopzondagen is parkeren in Doetinchem gratis.