De Play Fountain wordt wederom het bruisende hart in Doetinchem van de komende zomer.
Een mobiele waterspeelattractie van 100 m2 met meer dan duizend waterstralen.

In de periode van 19 juli t/m 20 augustus 2017 zal de Play Fountain een maand lang worden opgesteld tussen de terrassen op het Simonsplein in de binnenstad van Doetinchem.
De prettige atmosfeer door de combinatie van water, licht en geluid waren vorig jaar voor het eerst een groot succes  en is mogelijk gemaakt door de gemeente Doetinchem in samenwerking met het centrummanagement Doetinchem. Gedurende de weekenden, op vrijdag- en zaterdagavond worden er diverse dans of fiets demonstraties verzorgd.

Het doel is om kinderen te laten bewegen in de buitenlucht. De Play Fountain is een spannende, interactieve en steeds wisselende attractie die veel bezoekers trekt en boeit. Het podium wordt gevormd uit losse modules, waaruit op verschillende momenten op verschillende plekken water omhoog spuit. Soms hoog, soms laag, soms in figuurtjes en soms volgens een op het oog volstrekt willekeurig patroon.

De Play Fountain is dagelijks geopend van 10.00 uur – 22.00 uur en is vrij toegankelijk. Meer informatie over Play Fountain.