Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De toekomst van evenementen in Doetinchem

12 oktober a.s. – 20.00 uur: Brainstorm in Amphion

25 oktober a.s. – 20.00 uur: Resultaten en plannen in het Gemeentehuis

De projectgroep Evenementen is opgezet vanuit het Stadslab om het Aanvalsplan Binnenstad te ondersteunen. Wij onderzoeken hoe evenementen bijdragen aan een vitale binnenstad en hoe evenementen Doetinchem op de kaart zetten. En wat hebben we daar nou voor nodig?

Wil je hierover meedenken, samen met andere mensen die op één of andere manier betrokken zijn bij het organiseren van evenementen in de gemeente Doetinchem? Vanuit het gemeentebestuur is de  belangstelling groot, aangezien daar gewerkt wordt aan nieuw evenementenbeleid. Dé gelegenheid om je stem te laten horen, lijkt ons.

EEN TERUGBLIK VANUIT DE TOEKOMST

We kiezen deze avond voor een bijzondere insteek. Stel: het is 2026 en je zou kunnen terugkijken op de evenementen van de komende 10 jaar. Wat zouden we NU moeten doen om DAN succesvol te kunnen zijn? Wat hebben we daar voor nodig als het gaat om faciliteiten, ondersteuning, financiering en promotie?

Wat houden we vast en wordt nieuw?

Als je over 10 jaar terugkijkt op deze avond, zul je zeggen: Ik ben daar bij geweest! Aanmelden kan nu al: binnenstad@doetinchem.nl. Laat even weten met hoeveel personen je komt.  Aanmelden graag vóór 6 oktober 12:00 in verband met de catering.

Dus zet de 2 data alvast in je agenda, de definitieve uitnodiging met het interactieve programma volgt binnenkort. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Jansen, voorzitter Projectgroep Evenementen, gtj.jansen@hetnet.nl