De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie van het Oude IJssel Concert. Zij heeft genoten van de bezoekers op de boten, de creatieve kinderen op straat en de gezelligheid op de kade.

Bij de boulevard was het oude vrachtschip “Tatanka” afgemeerd waarop voor de optredende artiesten een podium met piano was opgebouwd (foto: Achterhoekfoto.nl). In de sfeer van het Prinsengrachtconcert waren voor het podium diverse grote en kleine boten afgemeerd en goed gevuld met bezoekers.

Er waren diverse optredens met het gebalanceer van de zusjes Deijnen, het uitzinnig dansen op de Roadblock-party met Danjah & Turne, de vuuract van Petra Dankers en natuurlijk de vele muzikale sterren: Brace MacDonald, Peter Beets, Anne Bakker, Lizzy Ossevoort, Emma & Wies en de talentenband van Muziekschool Oost-Gelderland.

Het succes is vooral ook te danken aan de lokale ondernemers, instanties, gemeente en vrijwilligers die gezamenlijk en eensgezind de schouders onder het Oude IJssel concert hebben gezet.

Bekijk hier de foto’s van Achterhoekfoto.nl